- Agurksalat
- Amerikanske frokostpannekaker
- Andebryst med honning og stekt kinakål
- Andeconfit
- Andeconfit med grønnsalat og bakte nypoteter
- Aoli
- Appelsin med sukker og kanel
- Appelsinmarmelade
- Aromatisk omelett
- Aubergine Royal
- Bagels
- Biffgryte med hvitvin
- Biffgryte med kaffe
- Blåskjell på bål
- Bløtkokte egg
- Boller
- Bondegryte ( Terrine a la Paysanne)
- Bønnesuppe med urter
- Cannelloni med pølse og tomat
- Carbonara
- Club Sandwich
- Coq au vin
- Dampede blåskjell
- Dansk Rugbrød
- Egg med Asparges
- Eggerøre
- Eggerøre 2
- Eggs & sausage and slide of toast
- Elgkjøttboller
- Engelske frokostpølser (Banger)
- Enkel og god oksegryte.
- Eple- og mangogele
- Eplerisotto
- Eplesyltetøy
- Ertestuing
- Ertesuppe med svineknoke
- Fine rundstykker med myk skorpe
- Fiskegrateng
- Fiskekaker
- Fiskekaker av røket ørret med smørfrest spinat
- Fiskekraft
- Fjellbekk
- Fløtegratinerte poteter
- Fontina Pan Bagna
- Fransk potetsalat
- Frikasee av sikori, nepe og sjalottløk med honning og sennep
- Frokosthorn
- Fårikål
- Gimlet
- Glasmestersild
- Gnocchi
- Gratinert blåskjell
- Gravet ørret/laks med dill og akevitt
- Gresskarsuppe med appelsin og spisskummen
- Gresskarsuppe med Harissa
- Grissini
- Grov surdeig på rug
- Grytestekt kylling
- Grønnsakskraft
- Hamburger
- Hamburgerbrød
- Hardkokt egg
- Harissa
- Hash browns over easy
- Hasselback-potet
- Havregrøt
- Helgrillet lam
- Helstekt gorumetkylling
- Helstekt gås
- Hjemmelagde pommes frites
- Honning- og sennepsmarinert laks
- Hummer(Skaldyr)kraft.
- Høstpai
- Impovisert italiensk pølse
- Italiensk landbrød
- Italienske pøler
- Karrisild
- Kirsebærlikør
- Kjøttkraft
- Kjøttsuppe ala Hlåholmen
- Klassisk entrecôte med peppersaus
- Klementiner i sukkerlake
- Kokt hummer
- Kokt torsl
- Koriander og havrebrød
- Kremet aspargessuppe med posjert egg på toast
- Kremet soppsuppe med sider.
- Krydret sjøørret
- Krydret svinegryte
- Kylling med epler
- Kylling med ratatouille
- Kylling og kokossuppe
- Kyllingmed epler
- Laks med Sitroncannelloni
- Lakse- og koriandersuppe
- Lam med Bulgur
- Lammegryte
- Lammegryte med fennikel
- Lammegryte med rotgrønnsaker
- Lammekarri med sopp og kokos
- Lammekoteletter med salsa
- Lammekoteletter med sitron og timian
- Lammelår med rosmarin og hvitløk
- Lammepølser
- Lammeskank med pastinakk, sitron og urter.
- Lammeskanker
- Lammesuppe
- Lasagna New York-style
- Lasagne
- Lemonade
- Leverpostei
- Limoncello
- Linguine med gorgonzola og prosciutto crudo
- Lutefisk
- Løksuppe
- Maischowder
- Mant tager hva man haver pasta
- Marinade ( til helgrillet lam)
- Medisterpølse med karve
- Moussaka
- Nystkte pølser med nypoteter og løk
- Oksehalegryte
- Oksehalesuppe
- Olivenoljestekte erter me parmesan
- Omlett med skogssopp
- Ovnsstekt hvit fisk og purre
- Ovnsstekt torsk med grønne bønner, pancetta og pinjekjerner
- Pai med bacon og poteter
- Pai med kylling, bacon og rukola
- Pancetta
- Pannekaker 1
- Pannekaker 2
- Paprika fylt med hvitløkspoteter og kokt i olivenolje
- Pasta fra bunnen
- Pasta med oliven- og kaperspesto
- Pasta med rucola
- Penne Arrabbiata
- Pepperonipizza
- Pizzadeig
- Pizzasaus
- Plommeoliven
- Posjert egg
- Posjert kylling med koriander
- Potetmos
- Potetmos med selleri
- Potetsuppe med purre og persillerot
- Purre- og auberginebrød med tomater
- Purre-, sjampinjong-, chili- og sitrongresssuppe med mandler
- Rabarbrasaft
- Rask tomatsalsa
- Risotto med gulrot
- Risotto med italienske pølser
- Risotto med jordskokker
- Risotto med ovnsstekt hvitløk, timian, mascarpone, ristede mandler og brødsmuler
- Risotto med paprika
- Risotto med radicchio, bacon, rosmarin og rødvin
- Risotto med reker
- Risotto med skogssopp
- Risotto med sopp
- Risotto med spinat
- Roastbeef
- Roastbeef med fransk potetsalat
- Rosenkål med pancetta, Marsala, kastanjenøtter og persille.
- Rucolapesto
- Rum Diary
- Røkt sild med Grapefrukt
- Salat med tre slags bønner og prosciutto
- Sandwich med Karri kyling salat
- Sandwich med tunfisksalat
- Sandwich TLB
- Sausage and Peppers
- Scampi- og blekksprutspyd med tagliatelle
- Scampi- og erterisotto med basilikum og mynte
- Sesambrød eller rundstykker
- Sjokoladefondant
- Skalldyrkraft
- Skillingsboller
- Småbrød med honning
- Speilegg
- Speilegg
- Spekeørret/laks med hvitløk/pepppe/eienbær
- Spicy hummus med kjøttboller
- Sprø og klissne kyllinglår med knuste nypoteter og tomater
- Sprøstekt kyllinglår på hvitløkscouscous
- Stekt makrell
- Stekt torsk med urtesaus
- Stekte potetbåter
- Stekte torskefileter
- Surdeigstarter
- Svineknoke i eplejuice fra Fhur.
- Svinekoteletter med blåbær
- Tagliatelle med laks i fløtesaus
- Tebriks
- Thailaks med kokos
- Thailam med lime
- Tomatsild
- Torskegryte med sprø grønnsaker og kokosmelk
- Trekornsbrød
- Tyttebær og appelsinmuffins
- Ungarske grillpølser
- Urtesaus
- Urtespekket lammerull
- Varmrøkt makrell
- Vårlam fra rome
- Waldorfsalat:
- White Russian
- Yoghurt
- Yoghurtost
Stuertsyndrom: Syndromet er preget av stor kjøkkenglede og en akutt og ofte ubegrunet redsel for å lage for lite mat. Navngitt av Steinar Thorsen, men dokumentert av Stuert Bjarne Thorsen (1919-2002). Typiske symptomer er å våkne av en akutt redsel for å gå tom for poteter midtveis i Atlanteren. Stuertsyndromet er arvelig og har til nå vist seg å ramme alle mannlige etterkommere i Thorsen slekta uavhengig om de er stuerter eller ikke
Register
Abonner på:
Innlegg (Atom)