Sausage and Peppers
1 stor rød paprika
1 stor grønn paprika
1 løk
2 fedd hvitløk
Masse svart pepper
Litt salt
1/2 glass tørr italiensk hvitvin
Basilikumblader
2 pølser
Båndspagetti ( eventulet godt brød)
Kutt paprikaene og løken opp i grove strimler og setk dem i en jernpanne med olivenolje på middels varme i ca 10 minutter. Grønnsakene skal bli myke uten at de helt mister formen. Tilsett finhakket hvitløk. Det er alltis smart å tilsette hvitløk sent i prosessen, den må ikke svi seg. Kvern over masse svart pepper og litt salt.
I en annen pane steker du samtidig to italienske pøler ( jeg brukte engelske Bangers, oppskrift her) som er skåret i 15 mm tykke skiver på skrå.
Ha de ferdisstekte pølsene oppi paprikastuingen. tilsett hvitvin og basilikumblader og vend alt sammen over sterk varme i va ett minutt.
Serveres med båndspagetti eller godt brød.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar