Andebryst med honning og stekt kinakål
4 andebryst
1 ts femkrydder
1 ts salt
2 ss smør
750 g kinakål,
finsnittet
Salt og pepper
2 ss honning
Saften av 2
appelsiner
Snitt skinnet på
andebrystene i rutemønster med en skarp kniv. Gni femkrydder og litt salt inn i
skinnet.
Smelt smøret i en
stekepanne på moderat varme, og ha i kålstrimlene i pannen. Stek kålen i noen
minutter, til den er mør og litt blank. Smak til med salt og pepper, og skru
ned til svak varme.
Drypp honningen over
andebrystene, og sett dem i ovnen 200 grader i 15 minutter. Sjekk at brystene
er ferdig . Dekk til med aluminiumsfolie, og la dem hvile en liten stund. Skjær
kjøttet i tynne skiver.
Server andekjøttet
med kålen og en sprut nypresset appelsinsaft.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar