mandag, april 18, 2011

viktigheten av å være litt bløt


Bløt kokte egg, hva kan man si?

Bløtkokte egg
Det er tre muligheter for å koke bløtkokte egg

Legg eggene i en kjele med kokende vann. Demp varmen så vannet så vidt koker, og kok eggene i 2 -3 minutter

Legg eggene i en kjele med kokende vann og la dem koke i 1 minutt. Trekk kjelen av varmen og la eggene  trekke i vannet i 3 - 4 minutter

Legg eggene i en kjele med kald vann og la det koke opp over middels varme. Skru varmen av når vannet koker.

Koketiden for egg vil variere etter smak og behag . Noen liker av hviten er fast, mens andre liker at den er ganske løs. Det viktige med bløtkokte egg er at plommen alltid er rennede.

Har du sett, man kunne faktisk si en hel del, Siden der er Påske skal jeg si enda mer om egg de kommende dagene.

Ingen kommentarer:

Prøv også:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...