Den siste uka har jeg lagd følgende:
3: Stekt Røye
Erter
med Pancetta
Glasserte
aspargesbønner med sesamsfrø
Gultøtter
med rosmarin
Brokkoli
med Youghurt
Rosmarinpoteter
For å kunne lage disse oppskriftene trenger du følgende:
komplett handleliste
Hva
|
Mengde
|
Kjøtt/fisk
|
|
Pancetta/bacon i
skiver
|
300 g
|
Røye
|
4 stk ( av 200 g)
|
Akkar
|
4 stk
|
Reker
|
300 g ( renset)
|
Svinekoteletter
|
4 stk
|
Kalvekjøtt
|
4 stk ( av 150 g)
|
Kyllinglår
|
4 stk
|
Grønnsaker
|
|
Hagebønner/fava
|
200 g
|
Potet
|
3 store
|
Aspargesbønner
|
700 g
|
Squash
|
1 stk
|
Hvitløk
|
2 stk
|
Tomater
|
1 kg
|
Friske erter (
frosne funker)
|
1 kg
|
Vårløk
|
1 bunt
|
Sitron
|
1 stk
|
Grønnkål
|
400 g
|
Gulrøtter
|
750 g
|
Brokkoli
|
1 kg
|
Chili
|
2 stk
|
Nypoteter, små
|
700 g
|
Løk
|
1 stk
|
Krydder
|
|
Salt
|
1 pose
|
Pepper
|
1 pose
|
Persille
|
1 bunt
|
Sesamfrø
|
1 pose
|
Rosmarin
|
1 bunt
|
Sennepsfrø
|
1 boks
|
Laubærblad
|
1 pose
|
Meieri
|
|
Smør
|
1 pakke
|
Melk
|
1/2 liter
|
Kremfløte
|
1/3 liter
|
Yoghurt
|
1 boks
|
Hermetikk
|
|
Tomatpure
|
1 stk
|
Passata/hakket
tomat
|
1 boks
|
Diverse
|
|
Tørket sopp
|
50 g
|
Olivenolje
|
1 flaske
|
Ditalini, eller
annen kort pasta
|
1 pose
|
Hvetemel
|
1 kg
|
Egg
|
6 stk
|
Rødvin
|
1 flaske
|
Grønnsaksbuljong
|
1 flaske
|
Kjøttfond
|
1 flaske
|
Brødrasp
|
1 pose
|
Hvitninseddik
|
1 flaske
|
Spagetti
|
1 pakke
|
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar