tirsdag, april 24, 2012

Runde 13: Ukemeny og handleliste


Den siste uka har jeg lagd følgende: 



Erter med Pancetta

Glasserte aspargesbønner med sesamsfrø

Gultøtter med rosmarin

Brokkoli med Youghurt

Rosmarinpoteter

For å kunne lage disse oppskriftene trenger du følgende:
                                                                                                                 

komplett handleliste
Hva
Mengde
Kjøtt/fisk

Pancetta/bacon i skiver
300 g
Røye
4 stk ( av 200 g)
Akkar
4 stk
Reker
300 g ( renset)
Svinekoteletter
4 stk
Kalvekjøtt
4 stk ( av 150 g)
Kyllinglår
4 stk


Grønnsaker

Hagebønner/fava
200 g
Potet
3 store
Aspargesbønner
700 g
Squash
1 stk
Hvitløk
2 stk
Tomater
1 kg
Friske erter ( frosne funker)
1 kg
Vårløk
1 bunt
Sitron
1 stk
Grønnkål
400 g
Gulrøtter
750 g
Brokkoli
1 kg
Chili
2 stk
Nypoteter, små
700 g
Løk
1 stk


Krydder

Salt
1 pose
Pepper
1 pose
Persille
1 bunt
Sesamfrø
1 pose
Rosmarin
1 bunt
Sennepsfrø
1 boks
Laubærblad
1 pose


Meieri

Smør
1 pakke
Melk
1/2 liter
Kremfløte
1/3 liter
Yoghurt
1 boks


Hermetikk

Tomatpure
1 stk
Passata/hakket tomat
1 boks


Diverse

Tørket sopp
50 g
Olivenolje
1 flaske
Ditalini, eller annen kort pasta
1 pose
Hvetemel
1 kg
Egg
6 stk
Rødvin
1 flaske
Grønnsaksbuljong
1 flaske
Kjøttfond
1 flaske
Brødrasp
1 pose
Hvitninseddik
1 flaske
Spagetti
1 pakke

Ingen kommentarer:

Prøv også:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...