onsdag, september 21, 2011

Runde 12: Ukemeny og handleliste



    De siste syv middagene jeg har lagd er:








    Ingrediensene jeg har brukte for å få dette til  var følgende:

    Dette er liste for ca 4 personer, men viss du er som meg så skader det ikke å kjøpe noe ekstre
    Ingrediens
    Mengde
    Kjøtt/fisk

    Prosciutto
    1 pakke (12 skiver)
    Røkt ørret
    300 g
    Andebryst
    4 stk
    Grove krydderpølser
    400 g
    Lammeskank
    4 stk
    Kyllingfilet
    4 stk


    Grønnsaker

    Aspargesbønner
    350g
    Voksbønner
    350g
    Poteter
    1/2 kg
    Vårløk
    1 bunt
    Spinat
    800 g
    Sitroner
    3 stk
    Kinakål
    500 g
    Appelsiner
    2stk
    Løk
    5 stk
    Selleristang
    1 stk
    Plommetomater
    5 stk
    Purre
    3 stk
    Hvitløk
    2 stk
    Rødløks
    4 stk
    Pastinakk
    1 stk


    Krydder

    Bladpersille
    2 bunter
    Dill
    1 bunt
    Gressløk
    1 bunt
    Salt
    1 pose
    Pepper
    1 pose
    Femkrydder
    1 pose
    Basilikum
    1 bunt
    Mynte
    1 bunt
    Timian
    1 bunt
    Salvie
    1 bunt


    Meieri

    Smør
    1 pakke
    Lettrømme
    1 beger


    Diverse

    Hermetiske store hvite bønner
    400 g
    Cannelinin bønner
    5 bokser av 400 g
    Exstra virgin oliven olje
    1 flaske
    Hvitvinseddik
    1 flaske
    Pinjekjerner
    75 g
    Egg
    6 stk
    Honning
    1 beger
    Brød
    1 stk
    Hakkede tomater
    1 boks
    Hvitvin
    1 flaske
    Kalvekraft
    1 flaske
    Små kapers
    1 glass
    Risoni
    400 g


Ingen kommentarer:

Prøv også:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...