fredag, mai 04, 2012

Runde 14: Ukemeny og handleliste



Til de siste 7 middagene har jeg lagd følgende: 


1: Calzone
Spinatsalat med sopp




Radicchio mimosa

Sitronglaserte gulrøtter 

Reddiksalat med oliven


For å kunne lage disse oppskriftene trenger du følgende:
                                                                                                                 
komplett handleliste


Hva
Mengde
Kjøtt/fisk

Italiensk salami
25 g
Kok skinke
25 g
Spekeskinke
1 "bit"
Akkar
4 stk
Lammekoteletter
8 stk
Bacon
8 skiver
Grønnsaker

Sopp
150 g
Sitron
5 stk
Spinatblader
300 g
Purre
2 stk
Tomat
2 stk
Savoykål
1 hode
Hvitløk
1 stk
Rød chili
 1 stk
Raddichio
4 stk
Gulrøtter
800 g
Løk
3 stk
Potet
300 g
Reddik
1 pose ( 6 stk)
Rucola
1 boks ( 100 g)
Svarte oliven
1 glass (10 stk)
Krydder

Salt
1 pose
Pepper
1 pose
Rosmarin
1 bunt
Persille
1 bunt
Hvit pepper
1 pose
Mynte
1 bunt
Sesamfrø
1 pose
Meieri

Mozzarella
1 poses
Ricotta
1 boks
Melk
1/2 liter
Parmesan
1 stk
Smør
1 pakke
Diverse

Hvetemel
1 kg
Gjær
1 pakke
Olivenolje
1 flakse
Egg
9 stk
Pinjekjerner
1 pose
Langkornet ris
1 pose
Hakkede tomater
1 boks
Spagetti
1 pose
Brødrasp
1 pakke
Hvitvinseddik
1 flaske

Ingen kommentarer:

Prøv også:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...