onsdag, mai 02, 2012

En pai ikke med, men av potet

Noen ganger så vil man bare ha en enkel middag, som man kan hive sammen sette i ovnen og glemme fram til man skal spise. Dette er en slik dag.

Pai med bacon og poteter
Denne oppskriften har jeg gjort før, og jeg forsøke rå ikke dobbelposte oppskrifter. Viss du vil ha ingrediensene kan du finne dem her.

Reddiksalat med oliven
100 g ( eller 6 store) røde redikker, renset
saft av 1 sitron, silt
100 g rucola
10 svarte oliven, uten steiner, i biter
olivenolje, til drypping
salt

Skjær reddikene i svart tynne skiver på tvers. Ha dem i en salatbolle og drypp sitronsaften over. Tilsett salat og oliven, drypp olivenoljen over og krydre med litt salt. Vend forsiktig sammen. La salaten stå å trekke i 10 minutter før servering. 

Ingen kommentarer:

Prøv også:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...