torsdag, mai 03, 2012

Under grillen?Det er et eller annet som oppleves helt galt med å legge ting under grillen, enn oppå. Man bør likevel ikke la slike ideer stå iveien for å nettopp ta i bruk grill elementet til komfyren. Forsøket på å lage en video av hverken akkar eller salat i dag gikk litt skeis, det viser seg at det er en god ide å trykke på record når du har en plan om ta opp. Man lærer noe nytt hver dag.


Grillet fylt akkar
4 akkar, renset
1 ss hakket bladpersille, pluss noen kvaster til pynt
1/2 fedd hvitløk, hakket
50 g brødrasp
olivenolje, til drypping og pensling
Salt og pepper
Sitronbåter til pynt

Forvarm grillen til den er glovvarm. Hakk laksen, og bland dem med persille og hvitløk o en bolle. Tilsett brødrasp, drypp lit olivenolje over og krydder med salt og pepper. Fyll akkarkroppen med blandinge, og lukk dem ved hjelp av coctailpinner.
Pensl utsiden av akkaren med olivenolje tilsatt salt og pepper. Legg dem på en rist under grillen, og grill dem til til de er gyllenbrune og møre. Snu dem ofte under grillingen. Server de grillede, fylte akkarene rykende varme, pynt med sitronbåter og persillekvaster

Radicchio mimosa
4 små radicchioer, i strimler
3/4 dl olivenolje
2 ss hvitvinseddik
4 harkokte eggeplommer
salt og hvit pepper

Ha salatstrimlene i en saltbolle. Visp sammen olivenolje og eddik i en bolle og krydre med salt og pepper. Hell dressingen over salten og vend sammen. Ha de hardkokte eggeplommene i en sikt og gni den med baksiden av en skje. Vend sammen og server med en gang. 

1 kommentar:

Alleoppskrifter sa...

Hei!

Jeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter.no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og mat blogger.

Jeg la merke til at du har et stort antall smakfulle oppskrifter i bloggen din, og jeg vil gjerne foreslå deg til å ta en titt på vår Topp Mat Blogg seksjon her: http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

Hvis du ønsker å legge til din mat-blogg til listen på Alleoppskrifter.no, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene her: http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

Vårt konsept er allerede live i de andre Skandinaviske landene, samt i Sør- og Sentral-Europa, og vi leverer tusenvis av besøkende til mat bloggerne daglig. Noen av de beste mat bloggerne får 10.000 + besøkende fra oss på en ukentlig basis.

Forhåpentligvis vil din egen mat blogg også være opp i toppen!


Varme hilsen,

Ann-Sofi
http://www.alleoppskrifter.no/

Prøv også:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...