lørdag, mars 30, 2013

Villfarne skandinavere i WilliamsburgSkoleboller? Hva er greia med skandinavia i Williamasburg? Holder det ikke med "Swedish konditori" nedi gata undres Stuerten og Skribenten. Menyen til "Bakeri" kan få en til å tro at man befinner seg en urnosk kaffe i distriktet, men der stopper også alle likheter. Damene i bak disken er kledd i blå overoller, og en av dem viser underarmer, som vil få den mest veltrente hipster til å blekne av skrekk, mens hun knar brødene som snart skal konsumeres av overirige frokostkunder.Frokosten er et kapitel for seg selv, her er det ikke snakk om amerikansk overdådighet. Fokuset er på førsteklasses bakervarer, akkompagnert av utøskt sylteøy, og viss man er slikt anlagt hard kokt egg og tomat, og kaffe. Når man eventuelt er ferdig med ngjærdeigen og føler at dette ikke var nok kan man avslutte med en lemontart og blåbærmuffin.
Frokosten på "Bakeri" er kanskje ikke det første man tenker på når man er i lander som har gitt oss panekaker med lønnesirup og bacon, men hva fjør nå det. Dette er stedet for en avslapper start på dagen, og en drivende god frokost, som gir deg den akkurat rette mengden energi for å pløye gjennom en fire timers utstilling med essensiell amerikans kunst på Whitneys.

Ps. Viss man skulle underes over hvordan Skoleboller dukker opp i Williamsburg er det av den enkle grunn at en eller annen norsk dame har funnet det for godt å slå seg ned der og starte "Bakeri".

Ingen kommentarer:

Prøv også:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...