fredag, mars 29, 2013

Bakfull...



 Bakfull...det finnes få ting i livet som tilsvarer den følelsen, og man er sjeldent mer sjesken på "trashmat" en da. Heldigvis finnes det en løsning for slikt. En løsning som dreier rundt kjøtt, tid og røyk nemlig barbeque og her er det ikke snakk om pinglete norsk grilling.

Mables (Smokehouse and banquet hall) ligger klemt inn mellom Brooklyn bryggeri og The wiskey Brooklyn. Lukten av røyk og bbq-saus makter nesten å rivalisere  dunsten av malt og humle som dominerer gata. 

Etter røslige mengder med Pulled pork, Spareribs, Brisket i skiver, lenker med pølser, Mac and cheese, Coleslaw, Philip K Dick, Torgrim Eggen, et par I.P.A og sekstimer med en blanding av seig sørstatsrock og klassisk country begynner ting å lysne mens sola går ned overr Williamsburg.

Ingen kommentarer:

Prøv også:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...