mandag, januar 14, 2013

Rettelunjs


Retting av vurderinger er noe som må gjøres, det er sjeldent veldig gøy, men det blir litt enklere viss man passer på å ha på plass en skikkelig lunjs.

Rugbrødblingser med røkt svinekam, stekte poteter og paprikamajones.
Nok til 2 gode blingser
4 skiver godt rugbrød
2 ts majones
Passe med røktpaprikapulver
Svart pepper
Salt
Olivenolje
Noen kokte poteter med skall, kalde
80 g med røkt svinekam
passe mengde finsnittet vårløk

Begynn med å blande sammen litt paprikapulver, svartpepper, salt og olivenolje i en liten bolle. Del så opp potetene i tynne skiver. ha dem sammen med krydderblandingen og pass på at de blir godt dekket. Steik så potetene i steikepanne i en blanding av smør og olje noen minutter. Legg dem så på pir så fettet renner av potetene.

Bland sammen litt paprikapulver, svart pepper og majones i en liten bolle. Finn fram brødskivene, smør alle fire med majonesblandingen. Legg på potetskiver, skinke, vårløk, på to av skivene, avslutt med den siste skive. Gi dem et lett trykk, pakk så blingsene stramt i plast eller matpapir og la dem stå i kjøleskapet en times tid. Finn fram en rettebunke eller to, legg dem så til side, spis og slapp av.

Ps. Viss du ønsker  å utsette rettinga litt mer så anbefales det å ta bilde av og  skrive en beskrivelse av lunsjen du nettopp har spist. 

Ingen kommentarer:

Prøv også:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...