søndag, januar 13, 2013

En svertekampanje mot laksen



Denne "sverte" kanpanjen står jeg 100% inne for .

"Svertet" laks med pasta-rosmarino kokt i kokosmell
1 boks med kokosmelk
11/4 kopp med pasta-rosmarino
salt og pepper
3 stilker vårløk, finsnittet
3 ss finsnittet bladpersille
5 ss ristet solsikkefrø
2*200g laksefilet
1 ss "sverte" krydderblanding

"Sverte"kryderblanding
1,5 ss (røkt) paprikapulver
1 ss hvitøkspulver
1 ss løkpulver
1 ss tørket timian
1 ts sort pepper
1 ts cayennepepper
1 ts tørket basilikum
1 ts tørket oregano

Bland godt sammen. Bruk

Forvarm ovnen til 210 grader. Krydder fiskefilettene godt kryderblandingen. Sett en kasserolle på ovnen, ha i kokosmelken og kok opp. Tilsett Rosmarinoen, krydder med salt og pepper. Ha på lokk, sett ned varmen og la den trekke i 10-12 minutter (til pastaen er al-dente). Bland til slutt inn vårløk, persille, mynte, og solsikkefør

I mellomtiden sett en jernpanne på plata. Varm opp på medium høy varme. Ha olje i panna, legg i fisken med skinnsiden ned. Steik i ca 2 minutter. Sett så panna i ovnen i ca 10 minutter.

Lag en "seng" av pastablandingen på en tallerken, plasser fisken på toppen, pynt med revene mynteblader og noen skiver lime viss du vil.

Ingen kommentarer:

Prøv også:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...