To av mine favoritt steder, LOKK og Bushwick, for en drink ligger ikke mer enn et steinkast ( og en husrivning) fra hverandre. Så for å oppleve det gjort riktig anbefaler jeg å gå til en av disse.
For ikke lengesiden var åpnet min bror "Den lyriske elevator" på Deichman. For alle som ikke tror poesi har noe for seg bør ta en tur med denne. Uansett, denne åpningen, på en onsdag, endte på LOKK. Der Espen, etter å ha overlevertden triste nyheten om Oslos manglende evne til å sette pris på Gimlet, overbeviste undertegnede om at man godt kan lage en Sour på Amaretto, og som vanlig viste det seg han hadde rett. Så viss du er i Oslo, og lurer på hva en bar kan bruke mandellikør til, ta en tur og spør Espen. Viss du derimot befinner deg på påskeferie ca 720 km fra nevnte Bar kan du prøve selv.
1 del Amaretto
1 del sitronsaft
1/2 del sirup
1 eggehvite
Is
Bland Amaretto, sitronsaft. Siruo og eggehvite en shaker. Rist godt for å blande. Tilsett is i shakeren, rist mer. Hell opp drinken i et oldfashion glass med is. Garner med en skive appelsin og et coctail bær, eller drypp et par dråper bitter i skummet.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar