Man bør alltid prøve nye ting, så derfor har Stuertsyndromet opprettet sin egen kanal på youtube. Fremtiden vil avgjøre om dette var en god ide eller ikke. Her er i alle fall første forsøk. En litt endret utgave av denne blomkålsuppa.
Blomkålsuppe med bacon og parmesan
250 g bacon, fint snittet
1 løk, fint hakket
2 fedd hvitløk, fint hakket
1 blomkålhode
1 stykke parmesan
2-3 stenger stangselleri
8 dl kyllingkraft
2 dl fløte Fres bacon i en gryte til den begynner å svette. Tilsett hvitløk, løk og stangselleri og la det hele surre i syv til åtte minutter. Tilsett blomkålbukettene sammen med kyllingkraft og parmesan. La det hele koke i 20 minutter. Når Blommkålen er blitt mør kjører du suppa i en kjøkkenmaskin. Hell suppa til bake i gryta, visp inn glømte mens suppa varmes opp.
1 løk, fint hakket
2 fedd hvitløk, fint hakket
1 blomkålhode
1 stykke parmesan
2-3 stenger stangselleri
8 dl kyllingkraft
2 dl fløte Fres bacon i en gryte til den begynner å svette. Tilsett hvitløk, løk og stangselleri og la det hele surre i syv til åtte minutter. Tilsett blomkålbukettene sammen med kyllingkraft og parmesan. La det hele koke i 20 minutter. Når Blommkålen er blitt mør kjører du suppa i en kjøkkenmaskin. Hell suppa til bake i gryta, visp inn glømte mens suppa varmes opp.
1 kommentar:
Gordon og Jamie kan bare gå og legge seg! Jeg heier på deg! Veldig kult at du lager video Bjarne! Heia, heia!
Legg inn en kommentar