lørdag, mars 26, 2011

Bare la det koke, og koke, og koke, og koke

Oksegryte
2 kg oksebringe
2 ss sennep
1 kg assorterte grønnsaker:f.eks  gulrot, kålrot, løk, sellerirot skåret i ugjevne biter.
2 epler i ugjevne biter
Poteter i ugjevne biter
1 hvitløk
2 ts hele pepperkorn
2 laubærblad
3-4 ss soyasaus
Olivenolje
2-3 dl rødvin

Forvarm ovnen til 250 grader. Gni kjøttet inn med sennep. Ha kjøtt og grønnsaker og eventuelt poteter i en stor gryte eller en ildfast form. Brekk opp hvitløksfeddene - det er ikke nødvendig å fjerne skinnet - og ha dem oppi gryte sammen med pepperkorn og eventuelle urter. Hell oversoyasaus og rødvin. Sett gryta i ovnen og skru ned tepraturen til 110 grader. La gryta stå i ovnen i 4 - 5 timer med lokket på.

Ingen kommentarer:

Prøv også:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...