Stuertsyndrom: Syndromet er preget av stor kjøkkenglede og en akutt og ofte ubegrunet redsel for å lage for lite mat. Navngitt av Steinar Thorsen, men dokumentert av Stuert Bjarne Thorsen (1919-2002). Typiske symptomer er å våkne av en akutt redsel for å gå tom for poteter midtveis i Atlanteren. Stuertsyndromet er arvelig og har til nå vist seg å ramme alle mannlige etterkommere i Thorsen slekta uavhengig om de er stuerter eller ikke
fredag, mars 12, 2010
For de enkle dager: Rød pesto
150 g soltørkede tomater i oliven olje
50 g finrevet parmesan
50 g pinjekjerner
25 g frisk basilikum
1 dl olivenolje
500g pasta
150 g asparges
250 g cherry tomater
La de soltørkede tomatene renne av. Legg dem i en foodprosesor sammen med ost, pinjkjerner og basilikum. Kjør til det er finhakket. Hell i oljen langsomt mens maskinen er i gang. Kok pastaen opp i en stor kjele, la den renne av og ha den i en stor bolle. Tilsett de soltørkede tomatene i de varme pastaen og bland sammen. Legg aspargisen i en bolle som tåler varme. Hell over kokende vann og la det stå i 2 minutter. Hell av vannet. Bland asparesen og kirsebærtomater i pastaen.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar