onsdag, desember 30, 2009

Runde 4: Ukemeny og handleliste

    Da nærmer det seg slutten av juleferien, og slutten av dager preget av julemat og fred. Jeg håper at alle har hatt en god jul, og at alle får et godt nytt år. Om en liten uke er vi tilbake i hverdagen med det hverdagslige livet og med det starter jeg opp igjen med ukemenyer. Denne ukemenyen kommer nok ikke til å tre i kraft før om et par dager siden det ennå gjenstår noen avslappende feriedager og ikke minst en fantastisk nyttårsmiddag hos og med gode venner.
    Middag 1
    Scampi og blekksprutspyd med taglitelle
    Middag 2
    Lasagne
    Middag 3
    Paprika fylt med hvitløkspoteter og kokt i olivenolje
    Middag 4
    Lammeskank med pastinakk, sitron og urter
    Middag 5
    Ovnsstekt hvit fisk og purre
    Middag 6
    Ovnsstekt torsk med grønne bønner, pancetta og pinjekjerner
    Middag 7
    Maischowder Komplett handleliste:
    Vare
    Antall
    Kjøtt/fisk

    Kjøttdeig
    500 g
    Fiskefileter
    800 g
    Bacon
    1 pakke
    Lammeskanker
    4 stk ( ca 1,2 kg)
    Koketorsk
    4 skiver (225 g stk)
    Scampi
    1 pose
    Akkar
    300 g
    Grønnsaker

    Hvitløk
    1 stk
    Sjalottløk
    1 pose
    Sitron
    4 stk
    Rødløk
    4 stk
    Hvitløk
    1 stk
    Pastinakk
    1 stk
    Mais
    500 g
    Potet
    1 kg
    Grønne bønner
    700 g
    Paprika
    8 stk
    Krydder

    Tørket oregano
    1 pose
    Frisk rosmarin
    1 potte
    Salt
     1 pose
    Pepper
    1 pose
    Må purre
    16 stk
    Frisk timian
    1 potte
    Laubærblad
    1 pose
    Salvie
    1 potte
    Persille
    1 bunt
    Spisskummen
    1 pose
    Gressløk
    1 bunt
    Meieri

    Smør
    1 pakke
    Parmesan
    1 pakke
    Ost
    500 g
    Melk
    1 liter
    Kremfløte
    1/3 liter
    Usaltet smør
    1 pakke
    Annet

    Tomatpurre
    1 pakke
    Lasagneplater
    1 pakke
    Hermetiske tomater
    1 boks
    Hvetemel
    1 kg
    Grønnsaksbuljong
    1 pakke
    Olivenolje
    1 flaske
    Kjøttkraft
    1 pakke
    Kappers
    1 glass
    Pinjekjerner
    1 pose
    Taglatelle
    500 g
    Olivenolje
    1 flaske
    Hva handlet jeg: 
    Vare
    Mengde
    Ca pris
    Pris
    Kjøtt






    Kjøttdeig
    500 g
    50
    44
    Lammeskank
    4 stk
    100
    129
    Grønnsaker






    Sjalottlauk
    1 nett
    10
    7
    Sitron
    6 stk
    20
    15
    Paprika
    4 stk
    20
    15
    Poteter
    1 kg
    15
    10
    Rødløk
    4 stk
    15
    5
    Hvitløk
    2 stk
    5
    5
    Pastinakk
    1 stk
    10
    10
    Purre (Små)
    8
    25
    25
    Grønne bønner
    700 g
    25
    30
    Pinjekjerner
    1 pk
    20
    20
    Mais på boks
    500 g
    25
    10
    Krydder






    Persille
    1 bunt
    10
    20
    Dillfrø
    1 pk
    25
    10
    Salvie
    1 punt
    20
    20
    Timian
    1 bunt
    20
    20
    Meier/ost






    Parmesan
    1 stk
    40
    40
    Melk
    1 liter
    10
    13
    Cheddar
    1 pk
    50
    42
    matfløte
    1/3 liter
    20
    15
    Annet






    Tomatpurre
    1 boks
    7
    5
    Hermetiske tomater
    1 boks
    10
    12
    Lasagne plater
    1 pk
    25
    20
    Kyllingbuljon
    1 pk
    20
    13
    Kalvebuljong
    1 pk
    20
    13
    Lammebuljong
    1 pk
    20
    13
    Akkar
    1 kg
    50
    35
    Tagliatelle
    1 pk
    25
    15
    SUM


    732
    631

Ingen kommentarer:

Prøv også:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...