fredag, desember 11, 2009

Runde 3: Ukemey og handleliste.

    Da er ukemeny nr tre i prosjektet klar. Det begynner å bli tydelig når man handler inn for lengre perioder at det bygger seg opp et lager av diverse som kan brukes i senere. Utgiftene til denne menyen er den laveste hittil. Vi får se hvordan dette går
    Middag 1
    Klassisk entrecote med peppersasus og hjemmelagde pommes frites
    Middag 2
    Sprøstekt kyllinglår på hvitløkscouscous
    Middag 3
    Fiskekaker med kålrotstappe og mandelpotet
    Middag 4
    Risotto med radicchio, bacon, rosmarin og rødvin
    Middag 5
    Penne med oliven- og kaperspesto
    Middag 6
    Laks og Koriandersuppe
    Middag 7
    Lammesuppe
      Komplett handleliste
      Vare
      Antall
      Kjøtt/fisk

      Laksefilet
      250 g
      Fersk hvit fisk
      400 g
      Bacon
      1 pakke
      Kyllinglår
      4 stk
      Entrecôte
      1 kg
      Lammekjøttdeig
      300 g


      Grønnsaker

      Sitron
      1 stk
      Chili
      1 stk
      Hvitløk
      1 stk
      Våløk
      1 bunt
      Sjalottlauk
      1 pose
      Selleristang
      1 pakke
      Radicchio
      2 stk
      Løk
      1 stk
      Mandelpotet
      500 g


      Krydder

      Ingefær
      1 stk
      Korianderfør
      1 pose
      Frisk koriander
      1 potte
      Salt
      1 pose
      Muskatt
       1 pose
      Frisk mynte
      1 bunt
      Tørr chili
      1 pose
      Pepper
      1 pose
      Rosmarin
      1 potte
      Persille
      1 bunt
      Hel svart pepper
      1 pose


      Meieri

      Fløte
      2/3 liter
      Melk
      1 liter
      Parmesan
      1 stk
      Smør
      1 pakke


      Annet

      Sesamolje
      1 flaske
      Kokosmelk
      1,2 liter
      Fiskebuljong
       pakke
      Fiskesaus
      1 flaske
      Nudler
      1 pakke
      Potetmel
      1 pakke
      Store kapers
      1 glass
      Olivenolje
      1 flaske
      Grønne oliven
      100 g
      Tagliatelle
      600 g
      Kyllingbuljong
      1 pakke
      Risottoris
      1 pose
      Rødvin
      1 flaske
      Couscous
      1 pakke
      Balsamico
      1 flaske
      Hermetiske tomater
      1 bok
      Lammebuljong
      1 pakke
      Grovt børd
      1 stk
      Frityr olje
      1 flaske
      Kjøttbuljong
      1 pakke
    HVa kjøpte jeg:
    Vare
    Mengde
    Ca pris
    Pris
    Kjøtt



    Entrecote
    600 g
    60
    90|
    Kyllinglår
    4
    60
    38
    Bacon
    1 pk
    35
    35
    Lammekjøttdeig
    300 g
    35
    30
    Grønnsaker



    Sjalottløk
    2 pk
    30
    14
    Mandel potet
    1 kg
    25
    15
    Ingefær
    1
    5
    5
    Vårløk
    1 bunt
    10
    9
    Chili
    2
    5
    5
    Sitron
    3 stk
    10
    10
    Kålrot
    1
    10
    10
    Løk
    3
    5
    7
    Radicchio / rød salat
    2
    15
    30
    Meier/ost



    Smør
    1 pk
    25
    24
    Fløte
    2 pk
    50
    36
    Melk
    1 l
    15
    10
    Parmesan
    1 ok
    40
    40
    Krydder



    Mynte
    1 bunt
    10
    10
    Koriander
    1 bunt
    20
    20
    Persille
    1 bunt
    10
    10
    Rosmarin
    1 bunt
    20
    20
    Annet



    Frityr olje
    1 l
    25
    20
    Kjøttbuljong
    1 pk
    25
    20
    Couscous gryb
    1 kg
    25
    30
    Grønne oliven uten stein
    200 g
    15
    15
    Kokosmelk
    3 bokser
    25
    21
    Fiskesaus
    1 pk
    50
    17
    Nudler
    1 pk
    30
    12
    Hermetiske tomater
    2 bokser
    12
    12
    Grovt brød
    1 stk
    25
    27
    Risottoris
    1 pk
    30
    23
    SUM

    776
    665

Ingen kommentarer:

Prøv også:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...