søndag, desember 20, 2009

Ferdig Pancetta

I de tre siste ukene har jeg ventet og ventet på at mine 2,3 kilo med buklist skulle tørke ferdig. Nå, i dag, er dagen kommet. Vekta er blitt litt over halvert til 1,1 kilo.
Smaken er det ikke mye å utsette på, men det er en ting jeg ser jeg kan endre. Krydret har gitt den ønskede smaken, men det er blitt litt salt. Jeg vet hvorfor det har skjedd, jeg ar redd for at det kjøttet ikke ble speket nok, så jeg lot det ligge i de tre ekstra dagenes om oppskriftene anbefalte viss du var i tvil.
Det skal jeg ikke gjøre neste gang, for det skal definitivt bli en neste gang. Jeg anbefaler alle å teste dette ut. Det er spennende å gå det ekstra steget i forhold til oppskrifter. Nå kan jeg f.eks lage min egen Carbonara med min egen Pancetta.

Hurra.

1 kommentar:

Anonym sa...

Takk for tipset, skal teste dette selv i helgen :)

Prøv også:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...