lørdag, september 24, 2011

Gressenkemann



En utfordring når man er aleine hjemme kan være å legge to pinner i kryss for å lagd en ordentlig middag. På slike dager er det greit å huske at det finnes noen raske, og virkelig gode løsninger


Pesto med basilikum
1 bunt basilikum
1 fedd hvitløk
50 g pinjekjerner, lett ristet
75 g parmesan, fin revet
2 dl olivenolje
Salt og pepper


Rist pinjekjernene i en panne, pass på at de ikke blir svidd. Dette kan sette en emen smak på pestoen. Plukk basilikumen rein for blader og ha disse i en morter, eller foodprosesso sammen med pinjekjernene og hvitløk. Bruk morteren til å lage en pasta, tilsett så oljen. Når du er fornøyd med blandingen av olje, basilikum, pinjekjerne og hvitløk tilsetter du parmesanen. Bland det hele sammen til til fredstillende konsistens


I mens du gjør det overnente koker du opp lettsaltet vann, tilsetter pasta og koker den al dente. Hell av vannet, og bland sammen pesto og pasta. Nyt en akk så enkel, men også klassisk pastarett.

Ingen kommentarer:

Prøv også:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...