tirsdag, april 13, 2010

Runde 8: Miniukemeny og handleliste

    En god stund siden sist, men nå er våren her så det er kanskje på tide å poste noe igjen.
    Middag 1
    Laksefileter med tamarindsaus
    Middag 2
    Lammekoteletter med salsa
    Middag 3
    Kylling og kokossuppe
    Middag 4
    Risotto med reker Komplett handlesliste  
    Vare
    Antall
    Kjøtt/fisk

    Kokte reker, med skall
    400 g
    Kyllingbryst
    2 stk
    Laksefileter
    500 g
    Små lammekoteletter
    12 stk
    Grønnsaker

    Løk
    1 stk
    Selleristang
    1 pakke
    Gulrot
    1 kg
    Rød chili
    1 stk
    Vårløk
    1 bunt
    Rød paprika
    1 stk
    Sukkererter
    100 g
    Lime
    2 stk
    Agurk
    1 stk
    Rødløk
    1 stk
    Oransje søtpoteter
     4 stk
    Krydder

    Salt
    1 pose
    Pepper
    1 pose
    Frisk koriander
    1 potte
    Sesamfør
    1 pose
    Mynteblader
     1 bunt
    Meieri

    Smør
    1 pakke


    Annet

    Risottoris
    1 pose
    Sesamolje
    1 flakse
    Kyllingbuljong
    1 pakke
    Kokosmelt
    1 boks
    Fiskesaus
    1 flaske
    Tamarindvann
    1 flakse
    Soyasasus
    1 flakse
    Honning
    1 beger
    Sjasminris
    1 pose
    Exstra virgine olje
    1/2 liter
    Sukker
    1 kg
    Hva jeg handlet
    Vare
    Mengde
    Ca pris
    Pris
    Kjøtt/fisk



    Laks
    1 pk
    50
    40
    Kyllingbryst
    1 stk
    25
    20
    Rekker
    200 g
    25
    26
    Lammekoteletter
    3 stk
    50
    46
    Grønnsaker



    Lime
    3 stk
    10
    10
    Liten agurk
    1 stk
    5
    5
    Gulrot
    1 pose
    15
    9
    Rødløk
    2 stk
    10
    5
    Sukkererter
    1 pk
    25
    15
    Selleristang
    1 pk
    25
    9
    Løk
    2 stk
    10
    5
    Rød paprika
    1 stk
    10
    5
    Vårløk
    1 bunt
    15
    8
    Chili
    2 stk
    5
    5
    Søtpoteter
    2 - 3 stk
    25
    15
    Krydder



    Sesamfrø
    1 pose
    25
    10
    Mynte
    1 bunt
    10
    15
    Koriander
    1 bunt
    20
    15
    Meier/ost



    Smør
    1 pk
    25
    24
    Annet



    Souasaus
    1 fl
    30
    23
    Risottoris
    1 pose
    25
    23
    Kokosmelk
    1 boks
    10
    8
    Ris
    1 pose
    25
    23
    Frukt



    Eple
    500 g
    7
    7
    Pære
    500 g
    7
    7
    Appelsin
    1kg
    10
    10
    Bannan
    1,5 kg
    15
    15
    SUM

    514

    403

2 kommentarer:

Ingrid Svennevig Hagen sa...

Hmmm... Jeg lurer på når jeg blir invitert på middag til deg. Dette så ut som en mye bedre ukemeny enn min, og dessuten mye rimeligere. Tror jeg må begynne å planlegge litt bedre.(note to self: Ikke handle med 3årige minimeta på slep og tom mage!)

Unknown sa...

Det kan vi nok klare å få til Ingrid. Når det kommer til handling, så er det østsia som gjelder.

Prøv også:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...