fredag, februar 05, 2010

Runde 7: Miniukemeny og handleliste

Enkel og god oksegryte

Gulrot risotto

Pai med bacon og poteter

Pølser og potetstappe med sellerirot


    Komplett handleliste
    Vare
    Antall
    Kjøtt/fisk

    Bacon
    1 pakke
    Bibringe/mørbrad/bankekjøtt
    600 g
    Grøstad pølser
    600 g


    Grønnsaker

    Gulrot
    1 kg
    Løk
    4 stk
    Potet
    1, 3 kg
    Purre
    1 stk
    Sellerirot
    2 stk
    Persille
     1 bunt


    Krydder

    Salt
    1 pose
    Pepper
    1 pose
    Rosmarin
    1 potte
    Timian
     1 potte
    Laubærblad
    1 pose
    Muskattnøtt
    1 pose


    Meieri

    Smør
    1 pakke
    Ementaler
    100g
    Fløte
    1/3 liter
    Melk
    1/2 liter
    Lettrømme
    1 beger


    Annet

    Hvitvin
    1 flaske
    Risottoris
    1 pose
    Hvetemel
    1 kg
    Egg
    6 stk
Hva handlet jeg
Vare
Mengde
Ca pris
Pris
Kjøtt/fisk



Bankekjøtt/bibringe
600g
60
47
Bacon
1 pk
35
23
Grønnsaker



Løk
4 stk
10
8
Gulrot
1 pose
10
15
Purre
1 stk
5
10
Sellerirot
1 stk
10
25
Krydder



Bladpersille
1 bunt
10
10
Meier/ost



Smør
1 stk
25
24
Parmesan
1 stk
40
40
Fløte
1/3 l
15
18
Emmentaler
50 g
50
50
Annet



Egg
6 stk
25
25
SUM

310
295

Ingen kommentarer:

Prøv også:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...