mandag, januar 25, 2010

Runde 6: Ukemeny og handleliste

Runde 6, men i dag ble det ikke til at jeg har fulgt noen meny. Kom seint hjem, og det er lit seint å begynne. Ble italiens trøffelpasta i dag. Raskt, men veldig godt.

Middag 1
Pannekaker

Middag 2
Roastbeef med fransk potetsalat

Middag 3
New york-style lasange

Middag 4
Aubergine Royal

Middag 5
Grønn risotto

Middag 6
Kylling med rattouille
 
Middag 7
Mant tager hva man haver pasta

Komplett handleliste:




    Vare
    Antall
    Kjøtt/fisk

    Flatbiff
    500 g
    Lammekjøtt
    500 g
    Pepperoni, i skiver
    125 g
    Kjøttdeig, av okse
    250 g
    Kjøttdeig, av svin
    250 g
    Kylling
    1 stk
    Laks
    250 g
    Grønnsaker

    Amadinepoteter
    500 g
    Vårløk
    1 bunt
    Rødløk
    1 stk
    Sitron
    1 stk
    Gulrot
    1 kg
    Stangselleri
    1 pakke
    Løk
    5 stk
    Spinat
    600 g
    Aubergine
    4 stk
    Hvitløk
    1 stk
    Squash
    3 stk
    Paprika
    3 stk
    Toamter
    4 stk
    Krydder

    Salt
    1 pose
    Pepper
    1 pose
    Bladpersille
    1 bunt
    Oregano
    1 pose
    Meieri

    Smør
    1 pakke
    Parmesan
    1 stk
    Melk
    1 liter
    Ricottaost
    500 g
    Annet

    Olivenolje
    1 flaske
    Dijonsennep
    1 glass
    Store kapers
    1 glass
    Grønnsaksbuljong
    1 pakke
    Risottoris
     1 pose
    Toamtpurre
    2 bokser
    Hvetemel
    1 kg
    Hvitvin
    1 flaske
    Hakkedetomater
    1 boks
    Kjøttbuljong
    1 pakke
    Pasta
    500 g


Hva handlet jeg

Vare
Mengde
Ca pris
Pris
Kjøtt/fisk



Flatbiff
500 g
50
60
Pepperoni
1 pose
35
30
Oksekjøttdeig
250 g
25
21
Svinekjøttdeig
250 g
40
30
Lammekjøtt (reint)
500 g
60
77
Kylling (hel)
1 stk
50
50
Laks
500 g
50
37



Grønnsaker



Poteter (små og fine)
1 kg
25
25
Vårløk
1 bunt
15
8
Rødløk
2 stk
10
9
Sitron
2 stk
10
5
Spinat
600 g
30
40
Løk
5 stk
15
8
Aubergine ( store)
4 stk
30
40
Stilkseleri
1 bunt
25
7
Squash
3 stk
25
30
Paprika
3 stk
25
17
Tomater
4 stk
15
17
Krydder



Persille
1 bunt
15
10
Dill
1 bunt
20
10
Meier/ost



Melk
1 l
15
13
Ricotta
1 beger
30
28
Parmesan
1 stk
40
40
Fløte
3 dl
15
15
Annet



Egg
6 stk
25
25
Dijon sennep
1 glass
25
15
Kappers
1 glass
25
20
Hermetiske tomater
2 bokser
20
14
Tomapurre
2 boks
15
14
Risottoris

30
23
SUM

875
738


Ingen kommentarer:

Prøv også:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...