For litt over tre uker siden startet jeg noe optimistisk med å lage det som skulle ende opp som Sauerkraut. Det skulle bli et lite tysk under var håpet, men slik skulle det ikke bli. Det tyske under, utviklet seg ikke slik som jeg håpet, og etter hvert ble det klart at dette framfor et under og en fager drøm utviklet seg til en ulykke og et stinkende mareritt. Akkurat nå ligger restene å godgjør seg i en av kommunens offisielle svarte dunker.
For å sette et lite plaster på min nå sårede stolthet må det nye prosjekter til, kanskje litt mindre grandiose, jeg vender til bake til Pancetta og speking. Denne gangen forsøker jeg meg med tynnribbe framfor buklist. For en innføring i oppskriften jeg bruker på Pancetta kan man lese her.
Stuertsyndrom: Syndromet er preget av stor kjøkkenglede og en akutt og ofte ubegrunet redsel for å lage for lite mat. Navngitt av Steinar Thorsen, men dokumentert av Stuert Bjarne Thorsen (1919-2002). Typiske symptomer er å våkne av en akutt redsel for å gå tom for poteter midtveis i Atlanteren. Stuertsyndromet er arvelig og har til nå vist seg å ramme alle mannlige etterkommere i Thorsen slekta uavhengig om de er stuerter eller ikke
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar