Nå er det bare noen få timer igjen av 2011, det er enda fære til jeg skal begynne å feire avsluttningen av 2011 på Resturant Rino sammen med Guri og åtte retter. Aller først er det likevel på plass med en drink. For min del...
Photo: jeffwilcox on Flickr An Old Fashioned
Old fashioned
4 cl bourbon wiskey
2dasjer med Angostura bitter
1 liten dasj med vann
1 ts sukker
1 "hermetsk" kirsebær ( du vet, de ekstremt røde som kommer i små glass)
1appelsin strimel
Isbiter
Bland sammen sukker, vann og Angostura bitter i et Old-fashioned glass. Hiv i kisebær, og appelsinstrimlen, bland dette sammen med en muddler til du har en god pasta. Hell over bourbon, fyll på med is, rør godt rundt. Garner med appelsin strimmel og/eller kirsebær.
Da er det bare å lene seg tilbake i en god stol, og la det som er igjen av 2011 fare forbi. Ønsker alle takk for det gamle, og et godt nytt år.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar