søndag, november 18, 2012

En norsk-italiensk drukkenbolt



Denne blandingen av røkelaks, tagliatelle og wiskey måtte bare prøves. Hvor ofte er det egentlig man ser dette i en oppskrift samtidig?

Tagliatelle med laks
50 g smør
100 g røkelaks
Saft av 1/2 sitron, silt
1 dl kremfløte
3/4 dl wiskey
275 g fersk taggliatelle
Salt og pepper

Smelt smøret i en kjele. Tilsett laks og bland godt. Srypp sitronsaften over og la det surre et par minutter. Tilsett fløten og ev. wisky og smak til med salt og pepper. La sausen stå og trekke på svak varme i 5 minutter. Legg tagliatellen i rikelig med kokende lettsaltet vann og la det koke i 2-3 minutter, til den er al dente. Sil av den, den den i sausen og legg opp retten på et varmt serveringsfat

Ingen kommentarer:

Prøv også:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...