tag:blogger.com,1999:blog-5245775163425191379.post3247355025539245215..comments2023-12-11T08:47:37.478+01:00Comments on Stuertsyndromet: Vin, ikke bare forbeholdt festdagene.Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/07429237047954580619noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5245775163425191379.post-24809468623111433512010-05-01T16:58:18.945+02:002010-05-01T16:58:18.945+02:00Har ikke tenkt på å vinrestene, men skal huske på ...Har ikke tenkt på å vinrestene, men skal huske på det framover. Skal si meg enig med disse kokkene du nevner. Det eneste jeg ønsker å påpeke er at vin gir et bedre resultatet enn erstatninger , men jeg er helt enig i at god vin gir et bedre resultet enn billig vin.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07429237047954580619noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5245775163425191379.post-61623773023352423242010-04-30T16:09:57.773+02:002010-04-30T16:09:57.773+02:00Det som jeg finner irriterende er når man bare tre...Det som jeg finner irriterende er når man bare trenger litt vin. Til klassiske franske gryter som coq au vin eller boeuf bourguignon trenger man gjerne en flaske. Til bourguignongryta skal det i tillegg helst være pinot noirdruer. Da kryper jeg gjerne til korset og kjøper en flaske fra Bourgogne som starter på 120kr på mitt lokale pol. Faktisk ikke så dumt med trelitere. Man kan fint fryse resten av vinen. I porsjonspakninger blir det veldig greit. I følge noen kokker er det fy-fy å bruke vin man ikke selv ville drukket.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5245775163425191379.post-41948512506469560552010-04-23T10:01:05.385+02:002010-04-23T10:01:05.385+02:00Det er også en mulighet, men da er man nødt til å ...Det er også en mulighet, men da er man nødt til å være avhengig av slike innfall som å ikke drikke opp vinen. Det er en riskosport viss vinen er god.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07429237047954580619noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5245775163425191379.post-37425637179910946482010-04-23T09:24:17.804+02:002010-04-23T09:24:17.804+02:00Det er heller ikkje så dumt med ein sambuar som in...Det er heller ikkje så dumt med ein sambuar som insisterar på å kjøpa inn tre-litringar no og då, for så å berre drikka opp halvparten før han blir sur. Blir masse god matvin av det!Sløynoreply@blogger.com